Идън Фламинго в Програмисти (еп.3, сагата продължава)

Този лаф за психото, хапчетата, прегледа при доктор е толкова изтъркан в тези форуми и се ползва от толкова много хора срещу толкова много други хора, че само интелектуалната ти немощ не може да прозре колко липси имаш. Ще ти кажа. Много. И всякакви.

Разбира се, че няма да му кажа, че се занимавам с глупости като това да отговарям на ниските касти в някакъв виртуален форум, защото ще ме дисквалифицира именно щото се занимавам с глупости. Той си мисли, че си общувам само със свръх раса. Всички имаме малките си тъмни тайни. Ти си моята, плебей.

Благодаря ти за неадекватното дефиле по подиума на този форум. Ако си мислиш, че не забелязах предишния ти отговор, да те успокоя – забелязах го. Бих те питала “Нещо друго има ли?”, но ти предлагам да няма.

Какъв й е проблемът на женицата? Като някаква шаферка върви след теб, ама от тия шаферките, които знаят, че никога няма да са булки и хвърля нервно мнения като намачкани цветчета.

Имало едно време един труженик… Бил много организиран, в мазето си сортирал имането, държал какви ли не вехтошарски неща, включително кутия, върху която имало надпис “Къси въженца, които не стават за нищо”. Не знам защо, но ти ми напомняш за него винаги. Вземи ги вържи всички тия въженца да станат дълго въже…

За Коледа ще ти подаря компас. Даже няма да чакам до Коледа. Ето сега ще го поръчам директно от amazon да ти го доставят още утре. В момента, в който го получиш, искам да го вземеш в ръка, както държиш малкия си член. Взимаш компаса и се ориентираш къде е гумената овца, която мачкаш във времето, в което не седиш тук.

След като успях да изгледам около 20 секунди от втория клип (първия го издържах някъде около 7) спокойно мога да кажа, че в плановете ми за управление на света, освен въвеждането на кастовата система, влиза и въвеждането на речник за всяка отделна каста. Например, долните касти няма да имат в речника си думата “трюфел”, не я заслужават тази дума, нито да я търкат с клавиатурите си, нито да я принизяват чрез произнасяне. Други подобни думи са “коносьор”, “сомелиер”, “Рахманинов” и т.н. В случай, че не сте се досетили, 90% от обитателите в този форум нямат да имат право да произнасят думата “фламинго”.

В този форум винаги се чувствам като участничка в мач между аристокрация и селяни с вили и мотики. Аристокрацията води диалог, селянинът ръга с вилата и мотиката. Единственият начин аристокрация да бие селянин е да свали окачената на стената си пушка и да го гръмне. Няма как да го направя този номер тук. Така че селянинът ще продължи да си ръчка. Аз не мога да го спася, но ще ви оставя в неговата компания. Желая ви весели празници и трактори.

One thought on “Идън Фламинго в Програмисти (еп.3, сагата продължава)

 1. Да си покажеш задника, стига да ти е полиран до блясък, да.
  Като гледам твоя има тук-там по некой цирей.
  Цирей със синя кръв, представи си.
  Е, аристокрацията винаги понамирисва на син цирей.
  Талант с лопата и кирка със златна дръжка не е за изпускане.
  Плитко и повърхностно.
  Твърде реалистично, твърдо, розово и синьо.
  Искаше ми се нещо по-ефирно, по-нереално.
  Мога дори да те пипна, това убива свръхрасата.
  Ще си купя “Царицата” задължително.

Leave a Reply

Your email address will not be published.