10 thoughts on “Царица vs пешки

 1. Добър вечер. С въпрос и молба към Идън Фламинго.
  Какво мислите за връзките, в които има разлика във възрастта между двамата партнъори? Или по конкретно – тя е по-възрастна от него с 10 години, той е на 32, а тя на 42, няма наличие на деца от предишни връзки. Бихте ли развили нещо по това, разбира се, ако имате нужното свободно време. Интересува ме вашето мнение. Благодаря.

  • Когато срещнеш човек, който запълва света ти изцяло и той се чувства по абсолютно същия начин с теб, 10-те години разлика нямат абсолютно никакво значение, особено когато сте и на еднакво житейско ниво и имате еднакви цели и виждания. Нищо не е сравнимо с младото красиво тяло на мъж, който е достатъчно порасъл да бъде отговорен съпруг и баща. Не оставяйте социалното напрежение да ви трови връзката. Радвайте се и правете бебета.

   • съгласен съм. напълно. майка ми е със 7 години по-голяма от мъжа на живота и – заедно са вече към 30 години..щастливи..
    аз пък в момента съм влюбен в жена, която е с 16 години по-малка от мен /тя на 29, аз на 45/ и неминуемо си задавам този въпрос, молейки се и тя да мисли по същия начин….:)))

 2. Джизас. Сигурно за това не мога да се отлепя от бг.
  Тоз лакиран нокът…загадъчен и развинтващ тираджийските ми фантазии.
  Алелуйа бейби.
  Ще взема да се взема и аз насериозно.
  Аз съм Царят и Царицата.
  Фламинго, защо такова самоподценяване, просто една царица.
  Понижена си до кон. Все пак имам право, като се замислиш.
  Замисли се. Ще видиш.

 3. Късно научавам за тази книга!
  Поздравления!
  Дали има някаква възможност за получаване на електронен вариант, за хората които сме извън България!
  Мел

Leave a Reply

Your email address will not be published.