9 thoughts on “Царица vs пешки

 1. Добър вечер. С въпрос и молба към Идън Фламинго.
  Какво мислите за връзките, в които има разлика във възрастта между двамата партнъори? Или по конкретно – тя е по-възрастна от него с 10 години, той е на 32, а тя на 42, няма наличие на деца от предишни връзки. Бихте ли развили нещо по това, разбира се, ако имате нужното свободно време. Интересува ме вашето мнение. Благодаря.

  • Когато срещнеш човек, който запълва света ти изцяло и той се чувства по абсолютно същия начин с теб, 10-те години разлика нямат абсолютно никакво значение, особено когато сте и на еднакво житейско ниво и имате еднакви цели и виждания. Нищо не е сравнимо с младото красиво тяло на мъж, който е достатъчно порасъл да бъде отговорен съпруг и баща. Не оставяйте социалното напрежение да ви трови връзката. Радвайте се и правете бебета.

   • съгласен съм. напълно. майка ми е със 7 години по-голяма от мъжа на живота и – заедно са вече към 30 години..щастливи..
    аз пък в момента съм влюбен в жена, която е с 16 години по-малка от мен /тя на 29, аз на 45/ и неминуемо си задавам този въпрос, молейки се и тя да мисли по същия начин….:)))

 2. Джизас. Сигурно за това не мога да се отлепя от бг.
  Тоз лакиран нокът…загадъчен и развинтващ тираджийските ми фантазии.
  Алелуйа бейби.
  Ще взема да се взема и аз насериозно.
  Аз съм Царят и Царицата.
  Фламинго, защо такова самоподценяване, просто една царица.
  Понижена си до кон. Все пак имам право, като се замислиш.
  Замисли се. Ще видиш.

Leave a Reply

Your email address will not be published.