Love or Money?

– Love is this. You’re the girl on the wheel and the guy throwing the knife at the same time. And love. Love is the knife. What would you choose? Love or money?

– I would choose both. I can’t think of a reason why I can’t have both.

5 thoughts on “Love or Money?

 1. exactly! едното не пречи на другото – интересно се получи веднъж при мен – нямах дълго време пари и тъкмо в момента, в който тръгнаха нещата и започнах да изкарвам яко – любовта ме напусна под формата жена ми – и ми беше голяма драма – викам си, за какво се борих като говедо да преодолея всичките трудности в последните години, за да установя, че съм изгубил жена си /която обичах/ – тогава разбрах, че предпочитам любовта пред парите, но това никога не ми е пречело да ги изкарвам, по-скоро ме стимулира.
  p.s. знам, че писането ми тук е малко нон-сенс, но явно ми се пише – ти как си, как я караш? Поздрави:) /ако изобщо го видиш/

 2. Влюбен съм в момента….., още съм в онова първоначалното, когато съм видял Жената…. но тепърва ми предстои да я спечеля. Кога, къде, как – изобилствам от идеи, емоции и безсънни нощи….лошото е, че не мога да се мобилизирам да бачкам, но пък си е яко, като изживяване.
  Не се бях влюбвал от пръв поглед. Цели 45 години. всъщност и тук беше втори поглед, но при първия бях на друга вълна и просто се запознахме, докато на втория имах възможност да я гледам час или два. Тя презентираше, а аз бях панелист. Не бях изобщо настроен на любовна вълна, както през последните няколко години, основния ми фокус е върху работата, но тази вечер не можах да откъсна поглед от нея. Първите 5 секунди казват, че са тези, в които разбираш дали е да или не, но аз за тях стигнах до безкрайността…..после доста мислих по тази безкрайност и открих само още безкрайност, безкрайност като готовност от моя страна….безкрайност като желание, бекрайност като перспектива….
  Тръгнах си гръмнат, изумен, променен, приповдигнат. Не бях срещал жена, която толкова да ме развълнува…цялата и персоналност сякаш е направена за мен – по мой вкус и желание, без нито едно минусче, за което да се хвана….а мина цял месец, откакто я видях…..
  Прекарах много време насаме с мислите си, обикаляйки паркове и градинки, но си изясних нещата из основи. Подготвих се за връзката, дето се казва – тук е редно да спомена, че аз се интересувам от дълбоки отношения по принцип и не си давам никакъв зор, ако не видя потенциал, макар и да обичам жените и флиртовете с тях. Просто съм го надраснал, наживял съм се в това отношение и не ме интересува нищо друго освен “Аз, Тя и Света”. Бръкнах в корените на душата си и видях, че никога не съм спирал да вярвам в това, че ще я намеря…..жената с главно Ж. Тази с моите ценности, идеали и интереси. тази, която ме кара да се чувствам жив, тази, която ме стимулира да давам най-доброто от себе си и да се притеснявам като ученик
  Промених се.
  готов съм,

  Дано и тя да е готова за мен.
  Love

  • Защо вярваш само в една жена с главно Ж? Защо да няма няколко Ж-та в живота на един мъж? Ж-то като си на 20 няма как да е Ж-то като си на 40.

   • Нормално е да има няколко жени с главни Ж та в живота на един мъж. Но в настоящето може да е само една. Ако статута “Ж” се запази дълго и носи щастие и на двамата, има шанс всички останали да избледнеят. Така е то…

Leave a Reply

Your email address will not be published.