Разговор между божества 6

– Една психарка ме преследваше в риъл лайф. И я видях в тиндър.
– Страшно.
– По-сигурно ‘не’ не бях давал.
– А ти защо не си й се дал?
– Защото тя идва един път в нас и се бяхме виждали общо един път… И една вечер, както си спя, примерно в 4 и нещо, 30 пропуснати разговора. Тази под нас с такси. Шок. Не бях излизал вечерта, тоест спя си като обикновен гражданин. Странната част е, че ми беше сайлънт телефона и се събудих спонтанно точно в момента. Инстинкт за антисайко!
– Иска ми се да искам и аз да имам желанието да се вдигна и да звъня на някой 30 пъти в 4 сутринта…

***

– Преди половин час бях в банката по анцуг, говорейки за мода…
– Това е една добра позиция, от която можеш да си позволиш да се изживяваш като моден капацитет.
– Веднъж в София слязох за среща посред бял ден в известна адвокатска кантора от черна ге класа по анцуг. Вътре имам приятели и ми се смеят колко съм брутален и им казах истината. А тя е, че на село мога да съм като селяните.

***

– Имам дрехи на химическо в 3 града в 2 държави.
– Мисля да правя околосветско между спалните ти.
– Ще ми повредиш енергийния баланс в спалните.
– Ще го подобря! Фък шуй!

5 thoughts on “Разговор между божества 6

 1. Хей Идън, как я караш? Останаха ли непокорени мъжки сърца около теб?;) Съвсем случайно попаднах на профила ти в туитър и се сетих да погледна блога ти :) Свежарско както винаги! Cheers!

  • Правих се на туристка миналата седмица. Казвам правих се, защото по принцип съм гражданка на света, но с ужас установих, че нямах търпение да се върна в офиса. Така че, манекенствам или туземствам – зависи от гледната точка. С теб какво се случва? :)

   • Има си места, където няма как да се почувстваш гражданин на света и е по-добре да се направиш на турист….да не си ходила в ДР Конго, Северна Корея или може би Слънчев бряг?:)

    Аз съм много добре, благодаря – цяло лято работя върху нов проект, многообещаващ, тоест обещавам много, бавя се с елементарни неща, опитвам се да се концентрирам, променя и трансформирам, ту съм ъп, ту съм даун, често съм хай – абе с две думи хай лайф:)

    След пет минути влизам в конф кол с хора от Чили, докато чакам и си пиша с теб и гледам биг брадър /lol/ установих, че съм се записал за един уебкаст “The art of building partnerships” по същото време (който очевидно ще попусна)

 2. Толкова близко, колкото е външния ми нужник.
  Клякаш, твориш, ставаш, избърсваш се, не пускаш вода, и излизаш облекчен. Протягаш се, нали си на чист въздух, изплюваш се настрани, за да покажеш културата си, че току що си излязъл от нужника, запретваш гащите до кръста, потриваш ръце и почесваш се отпред-отзад, и хващаш чука. Егати силата.

  • Какво виждат очите ми. Най-великият Програмист е изоставил надуваемата овца за момент и е дошъл на посещение в блога ми. Внимавай да не се овъргаляш в много лукс, докато си тук. Ще ти се поиска да останеш.

Leave a Reply

Your email address will not be published.