I don’t get it

I don’t get it защо един мъж в скъп костюм е много вероятно да е същият мъж гол, но не е същият мъж в кафяв пуловер на сини снежинки.

I don’t get it защо простолюдието не се радва да ходи на балет. Това е все едно някой да ви танцува на маса, но не е маса и парите ги хвърляте не по време, а преди представлението.

I don’t get it защо великанските театрални режисьори трябва да събличат артистите чисто голи на сцената, за да си гарантират, че салоните ще са пълни, а половината от тях – с преждевременно еякулиращи зрители. И дядката седи в антракта и обяснява на другите сбръчкани аристократи “Oh, dear, I’m incredibly offended by the nudity”, но, дядка, ти си дошъл специално заради нюдити-то, хайде, няма нужда от пози, ти такава двайсет и няколко годишна актриса си виждал гола преди 40 години. Please, let’s stick to reality.

I don’t get it защо Холивуд продължава да бълва шит. Вече не остана филм, на който да не съм спала в киното. Искам като отида да гледам Капитан Америка да знам какво се е случило и защо Крис Еванс не е опрял до някоя стена Скарлет Йохансон. Или я е опрял, а аз съм спяла? Някой да ми преразкаже, моля. I didn’t get it.

8 thoughts on “I don’t get it

  1. Има два вида хора. Такива, които когато влезнат в стая казват “There you are!” и такива, които казват “Here I am!”. Attitude is everything.

      • Животът е прекрасен! Работа, забавления, ваканции. Често в обратен ред. Чувствам се като на 20. При теб какво ново?

  2. Защо си ходила на филм като Капитан Америка и по-важното защо са те оставили да спиш?

    Между другото кафяви пуловери има, но не и сини снежинки ;)

  3. Здравей! Изключително впечатлена съм от стила ти, великолепния речников запас, острата мисъл, изобщо целия attitude. Отдавна не ми се беше случвало. Единствената ми забележка по всичко прочетено в този блог е, че бих искала да е в пъти повече. Пристрастяващо добър, опасно добър дори – не мога да се сетя за по-подходящо описание.

Leave a Reply

Your email address will not be published.