In private

…Мъже, които са способни да обръщат внимание на шкода, да искат да се возят в шкода и финално да се качат в шкода, са мъже, които няма какво да правят на моя асфалт. Това, разбира се, противоречи на другото ми основно виждане, че само след като си имал остатъчния вкус от посредственост, можеш наистина да оцениш, да се насладиш и да направиш разликата, когато се докоснеш до качество. Аз обаче не искам да знам, че преди мен моят мъж е имал серия от шкоди. Не. Защото при това положение аз отказвам да съм самолетът, който ще му вдигне стандартите.

…Много е важно да можеш да избереш правилната публика – не само тук, но и в живота по принцип. Както е важно да бъдеш адекватен зрител и да не хвърляш цветя на сцената на лоши постановки.

…Има counter strike ситуации, където е задължително да направиш обратен удар. Но в личните отношения ситуацията е деликатна и зависи дали искаш да рушиш или само да накажеш. Аз винаги съм се харесвала повече, когато се издигна над нещата, сцената, епизода. Това да можеш да посочиш на някой колко ниско е паднал, като ти се дисасоциираш от него и неговото ниско поведение, ми дава някакво чувство на тотално превъзходство.

…Моите извинения имат срок на годност. В този живот е много важно да си емоционално щедър и ако не можеш да бъдеш, значи не можеш да бъдеш с мен.

…Златният кур е някакъв концепт, който съществува само в главата на един мъж. Вие всички се мислите за златни курове, но добре, че сме ние да ви позлатим, да ви издигнем на пиедестала на собствената ви значимост в нашите очи, иначе един мъж, когато е сам, е просто член. И със сигурност не златен.

…Има мъже, които са родени, за да бъдат искани от жените. Всичко в поведението им крещи “Родното ми място е Олимп, стихиите са мои подчинени, аз съм дошъл на този свят, за да побеждавам, а след това да пирувам и да еба квалитетни жени”. Такъв тип мъж аз го желая. Дайте го насам. Искам да го притежавам, а после да изпиша името си на гърба му. Ето така, с главни букви и с точка накрая: EDEN.

…Огледалата.
Огледалата, разбира се, трябва да са големи, за да се вижда всичко.

10 thoughts on “In private

 1. Има нещо знаменателно в това, че първото нещо, което виждам отваряйки очи след тежка нощ са чифт черно бели устни и този текст. Второто, което виждам са чифт уморени очи, коитто ме гледат от огледалото до леглото. Тихо е. Времето е застанало до
  мен и мълчаливо ме гледа. Жаден съм. Устата ми е пресъхнала. Офтопик съм, не ме поствай. Особено събуждане ми е това.

   • Да, само това остава сега – бой в блога ми. Стегнете се.

   • Да, то пък само това остава сега – ти да позволиш на някой, който те е поздравил точно с Азис, да храни дори и най-минималната надежда, че може да има шанса, да се докосне до твоята особа (като цяло)… или пък физически да се доближи до теб на дистанция по малка, от радиус минимум една морска миля… (дори, и да е излязъл като абсолютен победител от боя)! :-)))

   • Забелязвам някакъв тренд напоследък мъже да се опитват да те омагьосват с прецизно избрани парчета. Жанра, текста… Всичко се избира внимателно.

    Прощавам му на участника лошия вкус, защото не е наясно, че съм музикален сноб и считам поздрав с Азис за диващина, но му давам точки за избор на текст и ентусиазъм :)

 2. Фламингос, какви елементи си завъдила в блога си? Ако държиш да гледаш low-lifes, земи се обади като се прибереш из София, ще те закарам из Обеля. Много приятно е.

  • Много обичам, когато някой grand dick ми се появи в блога с оферти да ме развежда из Обеля. Несъмнено това е демонстрация на топ ниво, каквото останалите посетители в този форум нямат. Нали така, grand dick? Сега знам, че ти ще репликираш “Това е сарказъм, grand pussycat”, но аз ще ти припомня, че когато си гардеробиер в блога на Идън Фламинго, не е удобно да критикуваш мантата на другите участници. Покажи ни твоето, покажи ти какво можеш, тогава може и да ти превалутираме статуса. Are we clear, Grand Dick?

 3. Страхотен ти е тоя постинг – явно съм го пропуснал somehow.
  – мъжете от тръстиката искат да те завлекат в нея, защото там са силни и се чувстват комфортно. Жените също. От тръстиката имам предвид. Тръстиката на задръстеното съзнание.
  Въпросът е в кои случаи трябва да се прояви благотворителност?
  – за публиката – добре е човек да си избира и публиката и сцената и ако може и представлението, но е важно и гримьорите да са качествени, а също и да се ходи на добри чужди постановки.
  Хубаво e да се правят и благотворителни постановки.
  Днес съм мъдрецът, коментиращ с метафори.
  Ти ми измисли индианското име:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.